Johnny regelt sportdiploma's
Tijdens het Nieuws kwamen ook de sportberichten langs, zoals die tour de France, waar ik 3 weken lang 190 man zag fietsen en een sportpresentator van de N.O.S. diepgaand commentaar hoorde leveren, zoals van: "Boogert, hij gaat op de trappen staan, oh nee, hij gaat weer zitten, hij eet iets, wat doet hij nou? Hij laat een boer. Die hele tour de France kost ons als kijkers zo'n anderhalf miljoen euro. Als ze beelden van 10 jaar geleden hadden laten zien, zou ik geen verschil zien.

Over hoogopgeleide sportcommentators gesproken. Als ik ook kijk naar die voetbalinterviews en ik hoor ze van die hele intelligente antwoorden geven op verschrikkelijke moeilijke vragen van de sportcommentators. Hoe is de wedstrijd gegaan? En dan zegt zo'n voetballer. "Ja, de bal kwam van rechts en toen kopte ik hem erin en toen was het 1-0. En hoe voel je je nu? Ja een beetje moe en een beetje gezweet. En ook dat acteren van die voetballers. Daar is Hollywood niks bij vergeleken. Als ze gepakt zijn op dopinggebruik, zijn ze de onschuld zelf, terwijl diezelfde voetballer in een wedstrijd iemand een doodschop geeft, 17 camera's dat geregistreerd hebben, heel Nederland dat gezien heeft en toch zegt: Ik heb helemaal niks gedaan.

Men kijkt tegenwoordig niet meer naar de kwaliteit van de presentators of interviews, maar men let meer ophun papieren, dus ik dokter Johnny Love, heb besloten een sportjournalistieke school te beginnen, voor mensen die willen solliciteren als sportjournalist of als presentator.Tip 1: kopieer een bestaande diploma van mijn website

Tip 2: Schrijf op dat je geslaagd bent op alleonderdelen
Ik zorg dat er een naam op komt te staan van een school ergens in Rusland, want ze controleren het toch niet.
90 % kans dat je wordt aangenomen