Welkom Hosting Smart CMS Helpdesk Storingen
Kretologie (top)

Wat is webspace?
Dit is de ruimte die je voor je pagina mag gebruiken op onze server. Voor een normale webpagina is 100 megabyte meer dan voldoende.

Wat is datatransfer?
Afhankelijk van het aantal bezoekers, wordt je pagina meerdere malen per dag geopend. Dit kost uiteraard data. In totaal mag er data geopend worden van 1000 megabyte oftewel 1 gigabyte per maand. Ook dat is over het algemeen ruim voldoende voor een normale homepage.

Wat zijn emailadressen?
Met een emailadres kun je email ontvangen en verzenden. Met ons pakket kan dat zowel direct vanaf je pc (via bijvoorbeeld Outlook of een ander mailprogramma) als vanaf elke andere pc die op internet is aangesloten middels onze webmail-tool. Je bent onbeperkt in de invulling van uw emailadressen. Je kunt deze zo vaak aanpassen als u zelf wilt.

Wat is een Catch-all?
Een catch-all zorgt er voor dat alle email voor je domein bij je aankomt. Het maakt dan niet uit wat er voor het @-teken wordt geplaatst.

Wat is een Auto-respond?
Stel, je gaat een tijdje met vakantie. Dan kun je dit in de auto-respond neerzetten en iedereen die jou een email stuurt, krijgt direct antwoord dat de email is aangekomen, maar dat je tijdelijk niet aanwezig bent.

Wat is een pop-box?
Je krijgt de beschikking over 10 pop-boxen bij je hostingpakket. Een pop-box is een emailbox gekoppeld aan 1 adres waar uitsluitend de mail van dat adres in komt te staan. Afhankelijk van de inlognaam en wachtwoord kunt je de mail ophalen in zowel een mailprogramma als via webmail.

Wat is FTP?
Middels FTP plaatst je de homepagina op het WWW of haal je een back-up op.

Wat is Webmail?
Met Webmail heb je de beschikking over je Popbox waar je ook bent ter wereld, mits je wel de beschikking hebt over een computer die is aangesloten op internet. Denk hierbij aan een internetcafe als je op vakantie bent.