Home Algemeen Agenda Gorzenklok Web-kapel Geschiedenis Kerkgebouw Vr.Stichting


SPAARPUNTEN-ACTIE     <=terug

Eindstand: 97 deelnemers, wij hebben een geweldige opbrengst: 1280,70 euro!!!
Hiermee zijn we derde van alle deelnemers. http://www.sponsorspaaractie.nl/
Verder is op vrijdag 26 november bekend geworden dat we voor onze presentatie op zaterdag 23 oktober de tweede prijs (1000 euro) hebben behaald.


Dhr. Ed de Block overhandigt Margo Heinsbroek de oorkonde, behorend bij de tweede prijs.


GORZENKLOK SEPTEMBER:
Vanaf 1 september t/m 30 oktober biedt Albert Heijn met de Blockshops weer een sponsoractie, te vergelijken met de actie van een aantal jaar geleden. Deze actie waar de Vriendenstichting destijds aan meedeed, was toen zeer succesvol. Ook deze keer neemt de Stichting Vrienden deel aan de spaaractie. Doet u mee???
Bij elke 10 euro boodschappen die u doet bij Albert Heijn, Gall en Gall, Etos of Blockshops in de Gorzen, ontvangt u een spaarpunt ter waarde van 10 ct. Dat loopt lekker op als we allemaal mee verzamelen! Margo Heinsbroek wil graag de taak op zich nemen om de punten in te zamelen. Ze mogen bij haar door de brievenbus of u kunt ze in de brievenbus van de pastorie deponeren. Ook zullen we een bus voor de punten achterin de kerk plaatsen. De organisatie reikt als toefje slagroom op de sponsortaart een extra prijs uit voor de origineelste promotie. Wie weet kunnen we ook meedingen naar deze extra prijs.
Het doel van de opbrengst van deze extra actie zal zijn de grote lampen in de nok van de kerk. Het resultaat van de actie zal dus voor een ieder helder zichtbaar zijn.
Zeg het voort, zegt het voort….

GORZENKLOK OKTOBER:
Mogen we het u nog één keer onder uw aandacht brengen? Tot aan het eind van deze maand biedt Albert Heijn met de Blockshops een sponsoractie, te vergelijken met de actie van een aantal jaar geleden. Ook deze keer neemt onze Stichting deel aan deze spaaractie. Spaart ook u mee???
Bij elke 10 euro boodschappen bij Albert Heijn, Gall & Gall, Etos of Blockshops in de Gorzen, kunt u een sponsorpunt vragen ter waarde van 10 ct.
Margo Heinsbroek zamelt de punten in. Ze mogen bij haar door de brievenbus (Gasstraat 27) of in de brievenbus van de pastorie. Ook staat er een bus voor de punten achterin de kerk. Verschillende parochianen zijn al 'inzamelpunt' voor buren en bekenden. En ook de Jozefschoolkinderen sparen met een eigen bus in de school voor ons mee. U kunt Margo bijzonder blij maken door haar brievenbus te laten klepperen met wat sponsorpunten.
Op zaterdag 23 oktober staan vertegenwoordigers van onze kerk ter promotie van deze sponsoractie bij de Albert Heijn. De organisatie reikt als toefje slagroom op de sponsortaart een prijs uit voor de origineelste promotieactiviteit. Wie weet kunnen we ook hier naar meedingen…
Het doel van de opbrengst van deze extra actie zal zijn de lampen in de nok van de kerk. Het resultaat van de actie zal dus voor een ieder helder zichtbaar zijn.
Zeg het voort, zegt het voort…

GORZENKLOK NOVEMBER:
SPAARPUNTEN KERKVERLICHTING
Op 23 oktober vond in het kader van de spaarpuntenactie in de Gorzen een bijzondere sponsoractiviteit plaats. Onze kerk was deze zaterdag aan de beurt om met vertegenwoordigers te posteren bij de AH in de Groenelaan en zo de kerk als deelnemer van de sponsoractie onder de aandacht brengen. En extra punten verzamelen natuurlijk, daar ging het die dag om!
De dagen ervoor was het engelenkostuums maken voor de engeltjes Käthe, Corinne en Jolanda. En op zaterdagochtend hees onze koster Margo zich in authentieke pastoorskledij. Ze leek sprekend op de zus van kapelaan Odekerke uit de televisieserie Dagboek van een herdershond! Aan de deur kreeg de pastoor assistentie van Bep Kester. ´s Ochtends  vroeg werden de engeltjes kundig geschminkt door mevr. Walthie en kregen ze hun kostuums aan. Het geheel werd gecompleteerd met de aanwezigheid van een parochie-informatiekraam, bij vrijwilligers beter bekend als de haringkraam van het Heilig Hartfeest, een chauffeur met geleende bakfiets (met dank aan de familie Lans) en een spandoek met de tekst “De kerk brengt AH´s hemelse waar bij u thuis”.
De meest opmerkelijke actie dingt mee naar een extra geldprijs. Daar hopen we maar op, want het doel van de actie – de verlichting in de kerk – kan wel wat geld gebruiken.
De dagen na de actie hebben in de pastorie zeilen te drogen gehangen. Hoewel de sfeer goed was, was de actiezaterdag toch ook wel een natte en koude bedoening. Na afloop was dat thuis opwarmen bij de warme kachel!
Alle vrijwilligers die hebben meegeholpen: zeer  bedankt. En ook een hartelijk bedankje voor de trouwe puntenspaarders in en buiten de wijk en van de Jozefschool. In de volgende Gorzenklok hopen we u het resultaat van de spaarpuntenactie te kunnen melden.

GORZENKLOK DECEMBER
Inmiddels is de opbrengst van de sponsorpuntenactie bekend. Samen heeft u 7267 punten bij elkaar gespaard. Goed voor een bedrag van 726,70. Ook heeft de Jozefschool voor ons meegespaard. De leerlingen brachten 5540 bijeen. Bij elkaar leverde dit dus een bedrag van 1280,70 op, exclusief een eventuele prijs voor de presentatie.
Dit mooie bedrag is bestemd voor de verlichting in de nok van onze kerk. Alle spaarders en vrijwilligers die zich ingezet hebben voor deze actie: heel hartelijk dank!

PRIJSUITREIKING SLOTAVOND
Op vrijdagavond 26 november vond er in het tuincentrum Staelduinse Bos te Vlaardingen een slotavond plaats van alle deelnemende verenigingen, scholen, stichtingen etc. De Vriendenstichting behaalde met de presentatie de tweede prijs en kreeg van dhr. Ed de Block een cheque van 1000 euro uitgereikt!
Dit brengt het totaal van de spaarpunten op: 2280,70 euro. Te besteden aan de kerkverlichting.
Met Kerstmis kunt u het resultaat in de kerk met eigen ogen aanschouwen.

<=terug