Home Algemeen Agenda Gorzenklok Web-kapel Geschiedenis Kerkgebouw Vr.Stichting


ROUTEBESCHRIJVING     <=terug

Hieronder: kaart van Google(-maps). Klik op "Sat" voor een satelliet-foto.
Door in het tekstkader te klikken op "Heilig Hartkerk", kom je in een aparte Google-pagina met gegevens en foto's van de H.Hartkerk. Het kaartje op deze pagina heeft meer opties dan onderstaand kaartje.


Adres pastorie: Lekstraat 55, 3114 SC  Schiedam
Adres kerkgebouw: Rijnstraat 1, 3114 SP  Schiedam


ROUTEBESCHRIJVING

Met het openbaar vervoer: op station Schiedam-centrum (trein en metro) of op de Koemarkt (tram) overstappen op lijn 54 richting De Gorzen. Uitstappen bij de halte Lekstraat. Deze halte bevindt zich voor de pastorie. Vertrektijd bus vanaf station Schiedam-centrum: zondagochtend om 9.20 uur. (Vijf minuten later is de bus op de Koemarkt). Totale reistijd station-H.Hartkerk: ongeveer 10 minuten.

Vanaf Rotterdam: vanaf Marconiplein de Rotterdamse Dijk volgen richting Schiedam. Bij het eerste verkeerslicht na de Merwedehavens linksaf. Deze weg volledig uitrijden. Op het einde maakt de dijk een bocht naar rechts: deze bocht volgen. Hier kunt u de kerktoren al zien. Aan het einde van de dijk de brug over. Daarna een bocht naar links (dus niet richting de molen). Aan het einde van deze bocht rechtsaf, de Lekstraat in. Aan de rotonde ligt de kerk.

Vanaf A20: afslag 11 (Schiedam), richting Schiedam-centrum. Bij de verkeerslichten op de T-splitsing aan het eind van deze weg ('s Gravelandseweg, overgaand in de Broersvest): rechtsaf. Bij de eerstvolgende verkeerslichten: linksaf. Deze weg (Lange Nieuwstraat, overgaand in de Hoofdstraat) helemaal uitrijden. Na de molen aan de linkerzijde: de oprit naar de dijk oprijden. Bovenaan de oprit: rechtsaf, de Lekstraat in. Aan de rotonde ligt de kerk.

Vanaf A4 (Beneluxtunnel): afslag 16 (Vlaardingen-Oost), richting Schiedam-centrum. Bij de verkeerslichten na het benzinestation: rechtsaf, de West-Frankelandsedijk op. Aan het einde van deze dijk, na het zwembad, rechtsaf, de Havendijk op. Na het passeren van drie gelijksoortige flats aan de rechterzijde en het zebrapad: sla linksaf, de Lekstraat in. Aan de rotonde ligt de kerk.

<=terug